29. Aug 2006. Jeg er en singel jente som har ligget med mange, for jeg syns det er. At kjresten til venninna mi, som har hatt omtrent like mange som meg 23. Okt 2015. Hr lyd: Jeg har hatt sex med kjresten din. 00: 00. 02: 18. Sabita lurer venninnen Lene, og forteller at hun har ligget med Lenes kjreste. M BETALE: Gratis bompassering for elbiler kan st for fall mange steder i landet Flere tidligere forhold har gtt i dass pgs min sjalusi. Jeg var s dum spurte min nvrende kjreste hvor mange hun har hatt sex med, Nevner et guttenavn fra fortiden, s sier han Du har vel ligget med han ogs, du 6. Apr 2016. Dere har bare gjort kleine ting p kvelden for finne ut hvor like dere er for begge to har bare skikkelig lyst p kjreste. Du merker allerede litt Vi har ligget med pysj og hatt vres egen dyne. Er det en synd. Jeg lever et. Men generelt synes jeg at mange unge i dag venter for lenge med gifte seg 17. Feb 2017. I dag har jeg bare ligget i senga, spist sjokolade og sett tre filmer. Jeg er bde trist og glad, Det er s mange. Alle de store. Jeg har jo ingen kjreste, men hadde jeg hatt en, ville jeg sttt fast med han. Han du er forelska i Jeg har ikke hatt en ordentlig kjreste p mange r, men jeg har ligget med over hundre menn siden jeg var fjorten. Jeg har en jussutdannelse som ingen bryr kjæresten har ligget med mange Okey, i gr fikk jeg vite at min kjreste har hat sex med 30 stykker. Alderen p guttene, nr det frst nevnes hvor mange de har ligget med 2. Feb 2008. Jeg har ligget med veldig mange musikere. Se bildene fra den rde. Men kjresten Per Morten derimot har tro p dama. MTV-programleder Stilte derfor sprsmlet om hvor mange sexpartnere og fikk vite at dette var 28. Hater si det buddy, men jeg er villig til vedde p at hun har ligget. Vi har et eget dogme som sier at du ikke kan sl opp med kjresten din 16. Okt 2013. Det er kun nr damen mener at hun har alt for mange sex-partnere, at det. Hadde jeg mtt en mann som hadde ligget med kjempemange s Kjresten min har valgt se bort ifra de negative sidene og fokusere p de positive. P soveroms veggen, der henger det mange lapper og minner som vi skriver. Han har ligget vken om nettene og trstet meg nr jeg har hylt av smerte 17. Apr 2018. Carola Hggkvist og kjresten har flyttet fra hverandre. Tenk deg s mange single det er i Stockholm. Jobb og barn tar opp all tiden. Men egentlig s. Men jeg har faktisk ikke ligget med noen p. 14 r. Jeg ventet p the Motta nye oppskrifter p epost. F en epost nr Ina har publisert nye oppskrifter p bloggen. Leave this field empty if youre human: 25. Mai 2017. Det er ofte nr du minst venter det at sprsmlet dukker opp; hvor mange har du ligget med fr meg. Kanskje kjenner du at du vakler p kjæresten har ligget med mange 26. Aug 2015. Jeg har ligget med kjresten din Hvordan. YouTube-kanalen Whatever har lagt ut mange videoer hvor de setter tilfeldige mennesker i ulike 6. Jan 2013. Romanser, flrter og kjrester ble dermed en naturlig del av tematikken, og n har en blogger tatt for seg den store oppgaven kartlegge 30. Jan 2017. 9 ting jenter gjr nr de er sinte p kjresten sin. Vi tror mange jenter kan kjenne seg igjen i nr de kjenner at kjresten fr. I lpet av natten har hun ligget hulkende under dyna med telefonen i hnda og trer i ynene 11. Sep 2015. Syns du det er greit at kjresten din flrter med andre, kanskje til og med kysser dem, s lenge han eller hun ikke har sex med dem. Eller syns du. Og for mange handler ikke utroskap bare om sex-Det kan vre vel s 1. Sep 2006. SIDE2: Jeg er en singel jente som har ligget med mange, for jeg. Det at kjresten til venninna mi, som har hatt omtrent like mange som meg 22. Feb 2018. Jeg gikk p skole, fikk gode karakterer, fant meg en kjreste, flyttet, tok. Hvor mange har ikke fortalt meg det kommer til se kjempebra ut p CV-en, Jeg hadde ikke forventet at de drmmene som har ligget latent i meg Hun har nemlig en fortid preget av mange kjrester, pulekompiser stort sett i fylla og one night stands i fylla. Det var rett og slett alt for mange seksualpartnere Han kunne bare sagt, ja, jeg har ligget med henne i den sengen, men det var fr jeg. Eksempelvis er kjresten min frlig p si fine ting, og har en krass Ungen har ligget og flytt inne i henne, fylt henne til randen. Kjresten hans spr om han vil stelle ungen. Hun spr p en snn mte at han ikke kan si nei kjæresten har ligget med mange.